Benoit & Kelly

Benoit & Kelly

Brussels, 2014

145 m²

Complete renovation of an apartment situated in the upper floors of a townhouse built beginning of the 20th century

_

This personal project started in 2008 when we bought our apartment and has since been developing into the cosy family home we live in today.

From our first visit we immediately saw the potential and by redesigning the floor plan and carrying out a few structural changes we gave the apartment a step-by-step make-over making it more spacious and functional.

As a blank canvas onto which we could project our personal style, the interior has continued (and will continue) to transform over the years as a result of our enthusiasm to experiment and develop our skills in our home.

Most pictures by Jonah Samyn

Read more about this project here

Benoit & Kelly
Benoit & Kelly
Benoit & Kelly
Benoit & Kelly
Benoit & Kelly
Benoit & Kelly
Benoit & Kelly
Benoit & Kelly
Benoit & Kelly
Benoit & Kelly
Benoit & Kelly