Julie & Philippe / kitchen

Brussels, 2018

Kitchen design in a family home

_

This kitchen project was the final touch to the renovations of this family home. The clients asked for a practical kitchen with plenty of built in storage, light materials, and a new floor to change the look of their interior completely.

 We took full advantage of the space and designed complete wall-to-ceiling cabinets that extend to the dining area. The cupboards are made in pine plywood, and laid out in a fun offset pattern that makes the overall look more dynamic. The slanted door handles are another playful detail that was custom made specifically for this project.

 The overall colour palette is soft and warm, but the contrasting natural and composite stone and the mix-and-match of materials give it that extra bit of character and reflects perfectly La Fabrika Studio’s signature style.