Julie & Philippe / keuken

Brussel, 2018
Ontwerp van een familiekeuken

_

Dit keukenproject was de laatste stap in de verbouwing van dit huis. De klanten vroegen naar een ​​praktische keuken met veel ingebouwde kasten, lichte materialen en een nieuwe vloer om de look van hun interieur helemaal te veranderen.

We maakten optimaal gebruik van de ruimte en ontwierpen kamerhoge kasten die verdergaan tot in de eetkamer. De kasten zijn gemaakt van dennen multiplex en zijn uitgevoerd in een leuk offset-patroon dat het geheel dynamischer maakt. De schuine grepen werden speciaal ontworpen voor dit project en ze zijn ook een speels detail in deze keuken. Het kleurenpalet is zacht en warm, maar de contrasterende natuurlijke en composietsteen en de mix-en-match van materialen geven de keuken extra karakter en weerspiegelen perfect de typische stijl van La Fabrika Studio.