Niels & Annemie

Niels & Annemie

Brussel, 2015

150 m²

Totaalrenovatie van een appartement in een oud neoklassiek gebouw.

_

De wens van Niels and Annemie was duidelijk; ze wilden de klassieke ‘Hausmann grandeur’ (hoge plafonds, grote kamers, witte muren, houten vloeren) behouden en dit combineren met moderne lijnen en materialen.

Het ontwerpidee was om het geheel eenvoudig te houden met behulp van een zwart & wit kleurenschema als basis voor het hele appartement.

Hun collectie van Scandinavische en Italiaanse meubels, samen met enkele originele vintage stukken, maakt dit verfijnde interieur compleet en mengt moeiteloos oud en nieuw.

 

 

Project in samenwerking met Benoit Deneufbourg

Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
FM_11
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie