Niels & Annemie

Niels & Annemie

Brussels, 2015

150 m²

Total renovation of an apartment in an old building in neoclassical style.

_

The design brief was clear;  Niels and Annemie wanted keep the classical ‘Hausmann grandeur’ (high ceilings, large rooms, white walls, wooden floors) and combine this with modern lines and materials.

Our design approach was to keep it simple by using a black and white colour scheme as the basis throughout the apartment.

Their collection of Scandinavian and Italian furniture mixed with some original vintage pieces complements this refined interior, effortlessly blending old and new.

 

 

Project in collaboration with Benoit Deneufbourg

Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie
FM_11
Niels & Annemie
Niels & Annemie
Niels & Annemie