Over ons

La Fabrika Studio is een in Brussels ontwerpbureau en maakt deel uit van de interieurwinkel La Fabrika die in 2010 werd opgericht door Kelly Claessens.

 

Van de inrichting van een ruimte tot op maat gemaakte meubels of een totaalrenovatie, ons team van getalenteerde interieurarchitecten kijkt er naar uit u te begeleiden in uw project!

 

Onze werkwijze?

 

Elke samenwerking begint met een persoonlijke introductie.

Tijdens onze eerste ontmoeting, al dan niet op locatie, luisteren we naar uw wensen, ideeën en behoeften.

 

Naar aanleiding van ons interview stellen we een persoonlijk ‘projectplan’ voor u op. Dit projectplan brengt de details van het project, het tijdschema en de kosten in kaart. Zo heeft u een duidelijk idee wat te verwachten. In elke fase van onze samenwerking bent u vrij om te beslissen al dan niet het project verder te zetten.

Zodra wij uw OK ontvangen, beginnen we met het ontwerpen!

 

De volgende keer dat we elkaar ontmoeten presenteren we het concept en onze eerste ideeën aan de hand van moodboards, materialen stalen, schetsen en plannen, …. Een kopie van de presentatie zal u worden bezorgd, zodat u nadien de tijd heeft om alles te bekijken en bespreken.

 

Zodra het definitieve ontwerp is goedgekeurd wordt er een gedetailleerde budget-raming opgemaakt.

Het is dan aan u om te beslissen wat er verder gebeurt en in welke mate u onze steun nodig heeft bij de uitvoering van uw project. Dit kan gaan van eenvoudig advies over aankopen tot volledig projectmanagement en follow-up.

 

Kortom, La Fabrika Studio kan een A-to-Z service aanbieden die gaat van het tekenen van de plannen tot de coördinatie van elk detail dat bijdraagt tot de succesvolle afronding van uw project. Door onze nauwe samenwerking met sterk gekwalificeerde vakmensen kunnen we garanderen dat de werkzaamheden van de hoogste kwaliteit zijn.